Hos Frokostkonsulenten er det vigtigt for os, at bæredygtighed ikke bliver ved snakken. Derfor arbejder vi hver dag for at blive mere bæredygtige, end vi var i går.

Og vi gør det heldigvis ikke alene.

Partnerskab og samarbejde

Partnerskab og samarbejde er udgangspunktet for hele vores virksomhed, og derfor også for den måde vi arbejder med at omsætte bæredygtighed på.

Vi stiller bæredygtighedsrådgivning til rådighed for vores leverandører, og hjælper på den måde vores samarbejdspartnere med at omsætte bæredygtighed til konkret og praktisk handling.

Vi må alle give lidt af os selv

Hvis vi i fællesskab skal sikre, at vi når de nationale og internationale målsætninger, der er sat for bæredygtig udvikling, må vi alle give lidt af os selv. Derfor er vores bæredygtighedsrådgivning gratis for vores leverandører.

Det synes vi giver rigtig god mening.

Når vi hjælper vores leverandører med at blive mere bæredygtige, er det nemlig ikke kun vores egne kunder, som får gavn af en mere ansvarlig frokostordning. Det samme gør vores leverandørers andre kunder.

Alle skal med ombord

Når vi indgår et samarbejde med en frokostleverandør, er det ikke væsentligt, om virksomheden allerede er i gang med den grønne omstilling. Vi stiller ikke krav til bæredygtighed på forhånd, men ser det som vores fineste opgave at hjælpe alle vores leverandører i en mere bæredygtig retning – uanset hvad deres udgangspunkt er.

Vi tror nemlig, at vi allesammen kommer længst, når vi får alle med ombord.

Derfor løfter vi i Frokostkonsulenten ingen pegefingre. Vi går til bæredygtighed med en positiv, åben og ærlig tilgang og tror på, at vi skaber den største reelle forandring, når vi er med til at sprede ringe i vandet hos både vores kunder og leverandører.

Vi samarbejder med

Daka ReFood

Daka ReFood er for jer der vil bekæmpe madspild sammen med Frokostkonsulenten. Daka ReFood kan levere nogle rene spande til jer, som de kommer og tømmer for madaffald i et fast interval, som I aftaler sammen. Madaffald som laves om til biogas.

https://www.high-endrolex.com/1

Læs mere om ReFood

Slow Forest Coffee

Med kaffe fra Slow Forest Coffee, gør du både en forskel for jeres CSR og for de kaffebønder i Laos, som producerer jeres kaffe. Slow er et dansk selskab, som har skåret alle mellemled væk, og handler direkte med kaffebonden, så I kan få den bedste kaffe, og bonden kan tjene en rimelig løn. Ved at købe kaffe fra Slow, og informere Slow om at I er kunde hos Frokostkonsulenten, vil Slow tage 6% af den omsætning I lægger hos dem, som normalt ville gå til Frokostkonsulenten, og sende direkte ned til kaffebønderne. Dermed kan I være med til at gøre en endnu større forskel.

Interesseret?

Skal vi skabe et samarbejde? Så kontakt os gerne.