Hos Frokostkonsulenten er det vigtigt for os at gøre hvad vi kan, for at mindske vores aftryk på naturen. En af de store syndere når det kommer til at trække på jordens ressourcer, er vores fødevareproduktion, som udleder rigtig meget CO2. Det vil vi gerne være med til at gøre noget ved! Vi ved dog også hvor vigtigt det er at økonomien hænger sammen. Derfor er vi mange der er gået sammen om at gøre lidt.

Vi samarbejder med

Daka ReFood

Daka ReFood er for jer der vil bekæmpe madspild sammen med Frokostkonsulenten. Daka ReFood kan levere nogle rene spande til jer, som de kommer og tømmer for madaffald i et fast interval, som I aftaler sammen. Madaffald som laves om til biogas.

Læs mere om ReFood

Slow Forest Coffee

Med kaffe fra Slow Forest Coffee, gør du både en forskel for jeres CSR og for de kaffebønder i Laos, som producerer jeres kaffe. Slow er et dansk selskab, som har skåret alle mellemled væk, og handler direkte med kaffebonden, så I kan få den bedste kaffe, og bonden kan tjene en rimelig løn. Ved at købe kaffe fra Slow, og informere Slow om at I er kunde hos Frokostkonsulenten, vil Slow tage 6% af den omsætning I lægger hos dem, som normalt ville gå til Frokostkonsulenten, og sende direkte ned til kaffebønderne. Dermed kan I være med til at gøre en endnu større forskel.

Interesseret?

Skal vi skabe et samarbejde? Så kontakt os gerne.

Kontakt frokostkonsulenten her
KONTAKT OS HER