Vi dækker hele Storkøbenhavn, Aarhus og omegn.
Læs mere om vores dygtige køkkener herunder.
NYHED: Hjemmearbejde? I samarbejde med Wolt, kan der leveres frokost til hjemmearbejdspladsen. Læs mere.
Kuvertpriser
fra 50,- til 75,-
Hos .506 har de en klar vision om at skabe bæredygtige madvaner. Midlet er at skabe markedets mest velsmagende frokostmåltider, der er udviklet, tilberedt og serveret efter firmaets sæt af bæredygtige principper. Planterne er i fokus, alle ingredienser er nøje udvalgt og “waste” ses mere som en ressource end som affald. Kunderne vil bl.a. opleve “grimme” overskydende økologiske grøntsager fra GRIM, vertikalt dyrkede urter fra Nabofarm og dansk produceret tempeh fra Foodture. Maden kan hver dag spices op med de syv forskellige hjemmelavede chili saucer. Der kan vælges imellem en individuelt portionsanrettet frokost eller buffeten. Det er også muligt at mikse udbuddet.
Du vil desuden også få adgang til en række fordele, som er eksklusivt udvalgt til frokostkunderne.
I 2020 var .506 med i top 3 om at vinde kantineprisen, og de driver i dag bl.a. kantinen for FN, hvor verdensmålene er omdrejningspunktet. Madklubben er desuden netop gået med i ejerkredsen.
Claudias Mad er funderet ud fra en vision om at lave fantastisk mad, af de råvarer der tilgængelige i den årstid vi nu befinder os i. Den skal være grøn, let og varieret, og derfor skifter udvalget fra dag til dag. Claudia og hendes team laver den frokost de selv har lyst til at spise. Ikke den alle de andre også laver. En uge vil derfor kunne bestå af f.eks. en dag med luksus smørrebrød, byg-selv måltidssalat, 3-retters anno 1983, tapas osv.
Fællesnævneren er dog altid god smag, bæredygtighed og at det skal være indbydende. Og at menuen kommer på dagen, så Claudia og hendes team har mulighed for at lade sig inspirere af de råvarer der er tilgængelige på dagen.
4 opkald og lige så mange snakke skulle der til, før Det Velkendte (tidl. Massive Catering) ville indgå samarbejde med Frokostkonsulenten. Vi, hos Frokostkonsulenten, kender markedet bedre end nogen andre, og kender de bedste af de bedste leverandører. Deriblandt er Det Velkendte. Derfor har det hele tiden været en topprioritet at kunne samarbejde med dem. Årsagen er såre simpel. Hvem andre end kan prale af at være Danmarks 6. største frokostleverandør, og udelukkende have fået kunder via mund-til-mund metoden? Derfor vil Frokostkonsulenten selvfølgelig gerne kunne servicere frokostgæster sammen med Karina og hendes team hos Det Velkendte.
Her får man noget af det bedste, frokostmarkedet har at byde på. Til eksempel er der ingen andre i branchen end dem, der ikke leverer de varme retter i thermokasser, men tager maden direkte ud af ovnen, og leverer det ind til kunden.
Hos Flexkitchen, laver de mad til folket, som rammer de flestes smagsløg. Med udgangspunkt i de nordiske traditioner, leveres varme og kolde retter, og lækre salater.
Sørger I den ordning man ikke bliver træt af, hvor der er noget for enhver smag hver dag, kvaliteten er i orden, og leveringerne spiller? Then look no more! Hos Frokost Kompagniet er de kendte for at levere en alsidig frokostordning der smager fantastisk, med masser af variation og gode råvarer. Udover de lækre varme retter og spændende salater, får I også dagens chili, lækkert hjemmebagt brød og kage som giver genlyd på kontoret.
Hvis man, som os hos Frokostkonsulenten, vil arbejde sammen med køkkener der gør kunder glade, og som har kunderne i lang tid pga. høj tilfredshed. Så kommer man ikke udenom Gastronomiet. De er berømte og respekterede blandt alle køkkener i branchen, da de tilbyder den fulde pallette med høj kvalitet på maden, leveringssikkerhed, flotte anretninger, lækker mødemad og vi kunne blive ved!
Hos Kabbelgaard laver de et lækkert udvalg til frokost hver dag, hvor der ud over salater, pålæg, hjemmebagt brød og en velsmagende varm ret, også er en delikat forret med hver dag. Maden er naturligvis lavet fra bunden af de bedste råvarer. Derudover er ejeren, Jesper Kabbelgaard, selv med i køkkenet hver dag, som afsender på dagens frokost.
En kundes udtalelse:
Det er VIRKELIG GOD MAD!!!! Vi er meget begejstrede :-D
Hos Kantinebistro står Charles hver dag og tilbereder lækker mad til Jeudans kantine oppe ved Frydenlund. Herfra leverer de frokost til få udvalgte kunder. Tanken har nemlig aldrig været at være de største, men de bedste!
König Gourmet er skabt ud fra et ønske om at levere en frokostordning der ligger i den absolutte top. Råvarerne er nøje udvalgt og antallet af kuverter de vil levere er ikke ret højt for at kunne holde kvaliteten, ligesom anretningerne på de flotte fade og i de smukke skåle vil pynte på ethvert kontor.
Udover lækker frokost, kan König naturligvis også levere mødeforplejning på et højt niveau, som du som frokostansvarlig vil kunne være stolt af at servere for virksomhedens gæster.
For at sikre et lavt aftryk på naturen, bruger König grøn strøm fra vedvarende kilder, udelukkende råvarer i sæson og har de råvarer i overskud, fermenterer de dem, laver dem til juice eller som smag i f.eks. grundsaucer o.l.
Francis Cardenau, Le Sommerlier, Umami og Bistro Boheme. Hjørnestene i dansk gastronomi, og alle en del af Jacob Loops baggrund i madverdenen, som efterhånden har bragt ham rundt omkring. Som bagmand til bl.a. succesen WeDo, Passebækgård i Nordsjælland og take aways med økologisk mad på Frederiksberg, har Jacob enorm erfaring med at lave mad der smager og behager.
Jacob driver nu Loop Catering. Det gør han sammen med en udvalgt skare af ekstremt kompetente kokke, som han har arbejdet sammen med flere steder gennem de seneste 15 år. Dedikation, sans for detaljen, høje krav til den gode smag og gode kvalitet samt en sublim kundepleje, kendetegner Loop Catering, og gør at de i dag både har deres frokostgæster i mange år og en høj tilfredshed blandt de spisende.
Lasse Sylvest er troldmanden der står bag gryderne her. Med en stensikker stil, stor smag og glade medarbejdere, er det på rekordtid lykkedes ham at stable et køkken på benene, som henrykker flere hundrede glade frokostgæster hver dag.
Med udgangspunkt i deres mere end 40 restauranter, serverer Madklubben hver dag en frokost i absolut topklasse. Inspirationen er hentet i de utallige menuer de har i deres kartoteker, så du vil opleve at få retter inspireret af Bazaar, Mamma ́s, Grimal, Polly, Hanzo, Tonys osv.
Detaljerne, dem er der kælet for. Variation er i top. Udover at få en varm ret, salater, pålæg, brød og ugens kage, vil I også opleve at få serveres ugens chili fra en af restaturanterne, opfriskende energishots fra Frankly Juice hver mandag og ost hver fredag.
Hvis I vil have en restaurantoplevelse til frokost, så giver det vel bedst mening at vælge nogen der har over 40 af slagsen og blive en del af klubben…
Er I en virksomhed med mange nationaliteter, som ikke har behov for det store pålægsbord, er Madklubben International jeres go-to køkken.
Med udgangspunkt i deres mere end 40 restauranter, serverer Madklubben hver dag en frokost i absolut topklasse. Inspirationen er hentet i de utallige menuer de har i deres kartoteker, så du vil opleve at få retter inspireret af Bazaar, Mamma ́s, Grimal, Polly, Hanzo, Tonys osv.
Detaljerne, dem er der kælet for. Variation er i top. Udover at få en varm ret, salater, pålæg, brød og ugens kage, vil I også opleve at få serveres ugens chili fra en af restaturanterne, opfriskende energishots fra Frankly Juice hver mandag og ost hver fredag. Glæd jer til vegetariske forretter, opfriske energishots, spreads, ugens chili og lækre oste.
Hvis I vil have en restaurantoplevelse til frokost, så giver det vel bedst mening at vælge nogen der har over 40 af slagsen og blive en del af klubben…
Hos Madværk har de en mission om at gå fra “mere til bedre”. Derfor har de taget bæredygtighed til et nyt niveau, og vil hver dag sørge for at godt og nærende måltid med god samvittighed.
Derfor vil I hos Madværk opleve at få frokosten er lavet med råvarer fra bl.a.:
- Økologisk friskbagt brød og bagværk fra Bagerdygtigt
- Økologisk gårdslagtet kød fra Spis Min Gris
- Tofu fra Le Trang ved Rørvig, lokale urter fra Nabofarm, brød fra Bagerdygtigt, pålæg fra Slagtergården i Holbæk og mel fra Mejnerts ved Svebølle.
- Koldrøget Laks fra Samsø Laks
- Bronzemærket økologi (30- 60% økologi)
Derudover har Madværk udskiftet alle engangsklude til hæklede genbrugsklude, udfaset alt engangsservice, indkøbt en biokværn til madrester, der forsyner biogasanlæg med biobrændsel osv. Madværk har overenskomst hos 3F.
Hos Madværk laver de frokost som man foretrækker den. Af friske gode råvarer, der er tilberedt fra bunden. Der bliver ikke sprunget over hvor gærdet er lavest, og da bæredygtighed vægtes højt, er menuerne lavet med dette udgangspunkt.
Grøntsagerne er omdrejningspunktet, og hver en del benyttes. Økologien er i højsædet med 30-60% økologiske råvarer, bl.a. med økologisk brød og bagværk fra Bagerdygtigt, plantebaseret økologisk Koji på overskudsproduktion fra Ägte, eddike fra Fejø, saftige plantebøffer fra MATR og snasckbites fra Bælg. Ønsker I en bæredygtig ordning der tilfredsstiller medarbejderne, er Madværk jeres “go to” køkken.
Hos Frokostkonsulenten finder I køkkenet Nordic Catering.
Hos Nordic Catering afspejler frokostordningen deres helt store passion for at levere den lækreste og mest velsmagende frokost til deres kunder hver eneste dag. Deres frokostmenu er planlagt og tilberedt, så de altid møder op med en solid frokost, der giver masser af energi til resten af arbejdsdagen om end du er kødspiser eller veganer.
Fra deres centralkøkken i Valby leverer de frokostordninger til private firmaer og offentlige virksomheder i hele København og Storkøbenhavn. Ud over frokosten tilbyder de at levere en lang række øvrige produkter, herunder aftensmad, mad til selskaber, tapas, sandwich, smørrebrød mm.
Hos Nordic Catering kan du også bestille alt indenfor kager, da de har deres helt egen dygtige konditor ansat.
God service betyder alt for et godt samarbejde, og derfor kan i altid fange dem i deres kundeservice for rettelser, ris og ros.
Kan I huske Massive Catering? Det var et af de mest kendte frokostkøkkener i Storkøbenhavn, og havde kunder som fik leveret deres frokost i over 15 år i træk. I 2019 blev de solgt, men ejeren, Bo Sand, besluttede sig i starten af 2023, for at tage en tørn til. Det er der kommet Sands Mad ud af. Med de samme dyder som i Massive Catering, bare i mindre skala, skal Bo og hans team nu levere brancheførende frokost igen, til heldige virksomheder i Storkøbenhavn.
I kan se frem til de kendte retter som f.eks. svampelasagnen, chilien, burgeren, smørrebrødet og spolebenene.
Hos Royal Golf Club på Amager, har Smag Godt køkken. Her driver de både restauranten, og leverer frokost ud af huset. Bag gryderne står bl.a. Enrico, som har mange års erfaring som køkkenchef hos nogle af landets bedste frokostkøkkener.
Frokosten som han hver dag tilbereder frisk sammen med hans dygtige kokke, sørger de for er lækkert tilsmagt og flot præsenteret. Maden er italiensk inspireret, men med et afsæt i det nordiske køkken.
Hos Brix Catering tager de deres CSR meget seriøst. Alt de gør er med et udgangspunkt i bæredygtighed. De har derfor bla. Det økologiske spisemærke i bronze (30-60% økologi). De har deres egne bistader, deres eget gartneri til krydderurter, bruger kun ansvarligt fanget fisk fra Danmark, Færøerne og Island, oksekød er økologisk og kommer fra Nordjysk Naturkvæg, brødet er hjemmebagt og økologisk, alle mælkeprodukter er ligeledes økologisk og kommer fra Thiese Andelsmejeri eller Naturmælk, pasta og ris er næsten udelukkende økologisk og altid fuldkorn. Strømmen får de fra danske vindmøller, og i løbet af 2021 planter de 2.000 træer i Afrika for at opveje noget af den CO2 de udleder. Vi kunne egentlig blive ved, men vil lade det være op til jer at smage forskellen og den gode samvittighed, ved at have et køkken der går hele vejen.
Quicklunch tilbyder den nemme løsning til den travle arbejdsplads. I modtager en ugentlig kasse med alt godt, til det kolde bord, i form af brød og smør, en variation af pålæg, tilbehør samt frisk grønt.
Med en frokostkasse fra Quicklunch kan medarbejderne vælge at samles om frokosten, eller spise hver for sig, når det passer ind i den enkelte medarbejders planer for dagen.
Der er 2 forskellige kasser at vælge mellem, og indholdet varierer fra uge til uge.
Hos Madhimlen svinger Jesper grydeskeen, og tryller lækre retter frem, som gør at hans frokostgæster bliver hos ham i mange år. Ikke mange kan prale af lige så lange samarbejder med kunderne som han. Dette kan tilskrives unikke evner i et køkken, og et nemt og ligetil samarbejde.
I Madkammeret tryller kokkeduoen Jacob og Nikolaj med de bedste, friske, lokale og økologiske råvarer. Alt kommer uforarbejdet ind i køkkenet og bliver tryllet om til de lækreste frokostretter, med fokus på stor variation og sæson. Inspirationen bliver hentet fra alverdens køkkener og dem lige rundt om hjørnet. Madkammeret har sølvmærke i økologi. Vi ser frem til at glæde vores frokostkunder med lækker frokost herfra!
Ingen beskrivelse endnu – kommer snarest.
I Fyns hovedstad, Odense, ligger køkkenet Smag & Smil. Her laves der hver dag lækker frokost til forventningsfulde frokostgæster på Fyn og omkring Kolding. Vi har valgt at samarbejde med Smag & Smil, fordi vi hører rigtig meget godt fra deres kunder. Så vil vi også gerne kunne tilbyde vores kunder frokost derfra.
Interesseret?
Skal vi skabe et samarbejde? Så kontakt os gerne.