Vi dækker hele Storkøbenhavn, Aarhus og omegn.

Læs mere om vores dygtige køkkener herunder.

NYHED: Hjemmearbejde? I samarbejde med Wolt, kan der leveres frokost til hjemmearbejdspladsen. Læs mere.

Hos .506 har de en klar vision om at skabe bæredygtige madvaner. Midlet er at skabe markedets mest velsmagende frokostmåltider, der er udviklet, tilberedt og serveret efter firmaets sæt af bæredygtige principper. Planterne er i fokus, alle ingredienser er nøje udvalgt og “waste” ses mere som en ressource end som affald. Kunderne vil bl.a. opleve “grimme” overskydende økologiske grøntsager fra GRIM, vertikalt dyrkede urter fra Nabofarm og dansk produceret tempeh fra Foodture. Maden kan hver dag spices op med de syv forskellige hjemmelavede chili saucer. Der kan vælges imellem en individuelt portionsanrettet frokost eller buffeten. Det er også muligt at mikse udbuddet.

Du vil desuden også få adgang til en række fordele, som er eksklusivt udvalgt til frokostkunderne.

I 2020 var .506 med i top 3 om at vinde kantineprisen, og de driver i dag bl.a. kantinen for FN, hvor verdensmålene er omdrejningspunktet. Cofoco er desuden netop gået med i ejerkredsen.

Hos Baglokalet styrer Jonn og Sille slagets gang, når der hver dag tilberedes et lille, men virkelig lækkert, frokostudvalg. Som udgangspunkt følger der ikke pålæg med til frokosten, men det er muligt at tilkøbe. Baglokalet holder til i Sundby, hvor de allerede har fået et ry for at samle lokalområdet, og skabe hygge om et godt måltid. Det gør de bl.a. med deres aftenarrangement, kaldet ”Tvungen Hygge”. Prøv det, de bor hos Fremad Amager!!

Hos Chefmania står Martin og Helena i køkkenet, og leverer hver dag en coronavenlig frokostordning, som de kalder det. Frokosten er portionsanrettet, smukt og indbydende, i glasskåle, og hver spisende får 2 forretter, 1 hoved og 1 salat. Hver uge er der en dessert. Udvalget er ikke så stort som på en buffet, men til gengæld er der fuld knald på smagen, farverne, variationen og kvaliteten!

Hos Choice Food i Vangede kokkereres dagligt lækker genkendelig mad. Maden er lavetm med stolthed, og leveres med et smil. Ronni, som ejer køkkenet, har mange års erfaring i frokostbranchen, og gør en dyd ud af det gode samarbejde.

En kundes udtalelse:

Det går rigtig godt – det er den bedste frokostordning vi har oplevet indtil videre.

En anden kundes udtalelse:

Jeg synes, det går forrygende. Det er virkelig en god frokostordning, og folk er gennemgående meget tilfredse. Ronnie var herude i forgårs og snakke lidt med os om særlige ønsker, og det er bestemt ikke blevet dårligere af. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde.

Se menu eksempler

Hos COMA Catering, laver de mad til folket, som rammer de flestes smagsløg. Med udgangspunkt i de nordiske traditioner, leveres varme og kolde retter, og lækre salater.

Se menu eksempler

Delight er det lette frokostkoncept hos Gastronomiet. I Delight er der fokus på at reducere mængden af fedt og kulhydrat i maden, uden at gå på kompromis. Noget de heller ikke går på kompromis med, er den stabile levering af høj kvalitet. Hos Delight handler det om at gøre det let…

Se menu eksempler

Hos Eat Event har de specialiseret sig i lækre frokostordning, indbydende kantiner og eksklusiv catering. På få år er de gået fra at være nystartede, til at være veletablerede, med mange dagligt spisende i deres kantiner i Storkøbenhavn. Udelukkende pga. deres høje kvalitet, som vi glæder os til at tilbyde vores kunder hos Frokostkonsulenten!

Se menu eksempler

Fermentabel er Danmarks eneste veganske frokostordning. Og den tilbydes eksklusivt gennem Frokostkonsulenten. Her er smag, teksturer og æstetik i højsædet, samt et særligt øje på bæredygtigheden. Ønsker I en bæredygtig frokostordning der samtidig smager godt, er Fermentabel uden sammenligning det bedste bud på frokostmarkedet.

Se menu eksempler

Hvis man, som os hos Frokostkonsulenten, vil arbejde sammen med køkkener der gør kunder glade, og som har kunderne i lang tid pga. høj tilfredshed. Så kommer man ikke udenom Gastronomiet. De er berømte og respekterede blandt alle køkkener i branchen, da de tilbyder den fulde pallette med høj kvalitet på maden, leveringssikkerhed, flotte anretninger, lækker mødemad og vi kunne blive ved!

Se menu eksempler

I Gourmandiets slagterbutik på Østerbro, har de i mange år tilbudt de bedste udskæringer, af det lækreste kød, fra dyr der har det godt. Deres frokost er tilberedt ud fra de samme principper. Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde frokost fra Gourmandiet, da vi pr. erfaring ved at de leverer mad af høj kvalitet, der smager fantastisk. Hos Gourmandiet kan I rette jeres bestilling til online, hvilket gør samarbejdet endnu nemmere for jer 😊

En kundes udtalelse:

Vi er rigtig glade for Gourmandiet. Det ender vi nok med at have i en del tid.

Se menu eksempler

Hos Kabbelgaard laver de mad med kærlighed, og med social ansvarlighed. Grunden til navnet er nemlig at deres kokke har hørenedsættelse, og derfor kommunikerer de alle med hænderne = Kabbelgaard.

Frokosten de leverer er fyldt med farver, smag og sundhed. Og selvfølgelig en god smag i munden, for at støtte et godt projekt.

En kundes udtalelse:

Det er VIRKELIG GOD MAD!!!! Vi er meget begejstrede :-D

Se menu eksempler

Hos Kantinebistro står Charles hver dag og tilbereder lækker mad til Jeudans kantine oppe ved Frydenlund. Herfra leverer de frokost til få udvalgte kunder. Tanken har nemlig aldrig været at være de største, men de bedste!

Hos KBH Gastro får man en eksklusiv frokost, tilberedt af de bedste råvarer. Der er lagt særligt vægt på at frokosten skal præsentere sig flot, og smage fantastisk.

Se menu eksempler

Hos Kokken & Co, får man en veltillavet frokostordning. Maden laves af dygtige kokke, af ordentligt råvarer, fra deres køkken i Glostrup. Samtidig starter priserne fra kr. 42,- pr. kuvert pr. dag, så her kan man få lækker mad på budget?

Lasse Sylvest er troldmanden der står bag gryderne her. Med en stensikker stil, stor smag og glade medarbejdere, er det på rekordtid lykkedes ham at stable et køkken på benene, som henrykker flere hundrede glade frokostgæster hver dag.

Se menu eksempler

Madværk har introduceret et nyt og bæredygtigt alternativ til den klassiske frokostordning, der hedder 80/20, og det betyder, at kun 20% af menuen består af animalske råvarer fra friland og hele 80% er plantebaseret med det bedste indenfor økologi og konventionelt landbrug.

Ordningen tager højde for Coronasituationen. Her får man en portionsanrettet frokost, anrettet i miljøvenlige flotte glas, så det giver et æstetisk udtryk og er bæredygtigt samtidig. Udvalget består af en forret, en hovedret, en salat, kuvertbrød samt dip/smør til brødet og noget sødt en gang om ugen.

Der er færre retter at koncentrere sig om end på en klassisk buffet, hvilket betyder mere smag, højere kvalitet og større variation.

Glæd dig til en sund, grøn og varieret frokost med masser af smag.

4 opkald og lige så mange snakke skulle der til, før Massive Catering ville indgå samarbejde med FrokostKonsulenten. Vi, hos Frokostkonsulenten, kender markedet bedre end nogen andre, og kender de bedste af de bedste leverandører. Deriblandt er Massive Catering. Derfor har det hele tiden været en topprioritet at kunne samarbejde med Massive Catering. Årsagen er såre simpel. Hvem andre end Massive Catering kan prale af at være Danmarks 6. største frokostleverandør, og udelukkende have fået kunder via mund-til-mund metoden? Derfor vil Frokostkonsulenten selvfølgelig gerne kunne servicere frokostgæster sammen med Bo og hans team hos Massive Catering.

Her får man noget af det bedste, frokostmarkedet har at byde på. Til eksempel er der ingen andre i branchen end Massive Catering, der ikke leverer de varme retter i thermokasser, men tager maden direkte ud af ovnen, og leverer det ind til kunden. For som Bo siger ”jeg steger ikke i en ovn, for at dampe i en thermokasse”.

Se menu eksempler

Hos Frokostkonsulenten finder I køkkenet Nordic Catering.

Hos Nordic Catering afspejler frokostordningen deres helt store passion for at levere den lækreste og mest velsmagende frokost til deres kunder hver eneste dag.​ Deres frokostmenu er planlagt og tilberedt, så de altid møder op med en solid frokost, der giver masser af energi til resten af arbejdsdagen om end du er kødspiser eller veganer.

Fra deres centralkøkken i Valby leverer de frokostordninger til private firmaer og offentlige virksomheder i hele København og Storkøbenhavn. Ud over frokosten tilbyder de at levere en lang række øvrige produkter, herunder aftensmad, mad til selskaber, tapas, sandwich, smørrebrød mm.

Hos Nordic Catering kan du også bestille alt indenfor kager, da de har deres helt egen dygtige konditor ansat.

God service betyder alt for et godt samarbejde, og derfor kan i altid fange dem i deres kundeservice for rettelser, ris og ros.

Se buffet menu eksempel
Se portionsanretningsmenu eksempel

Rosemarys er det klassiske frokostkoncept hos Gastronomiet. I Rosemarys får man de klassiske frokostretter, som man kender fra mor og mormor, og der er kælet for smagen og detaljerne. Her skæves ikke så meget til fedtprocenter, der er bare fokus på det skal være lækkert. Og når så alt det andet, som f.eks. leveringen, kundeservicen og det hele spiller, gør det hele samarbejdet dejligt nemt.

Se menu eksempler

Hos Rødder får man en økologisk frokost. Frokosten er primært plantebaseret, og tilberedes med stor kærlighed og masser af erfaring i deres køkken i Nordvest. Her går man ikke på kompromis med smag og kvalitet!

Shark House blev startet i 1999 af Jesper Dillon. Men det er inden for de senest få år de virkelig har taget fra, hvorfor vi i Frokostkonsulenten er virkelig glade for at kunne begynde at formidle kunder til dem. Med høj kvalitet, masser af smag, flotte anretning og god service, er de blandt de klart bedste frokostkøkkener på markedet.

Se menu eksempler

If you can´t beat them, join them.

Smagssans har så glade kunder, at de I bund og grund ikke mister kunder. Deres kunder bliver som regel hos dem i flere år. Og det er netop derfor Frokostkonsulenten samarbejder med dem. Deres frokost emmer af kvalitet, og er en fryd for både smag- og synssans. Hos Smagssans tilberedes frokosten i de kantiner de forpagter, så det bliver aldrig masseproduktion. Hos hvert køkken har man kontakt direkte med den køkkenchef der har ansvaret for ens frokost.

En kundes udtalelse:

Efter en dejlig uge, som har bragt os ind i en ny måned og derved tættere på foråret, skal I have en kæmpe ros fra hele kontoret. Ugen har nemlig været fyldt med en overraskende og lækker frokost hver dag fra jer. Vi har virkelig følt os forkælet med bl.a. spændende salater og mørt kød i den lune ret. Vi vil snart gå en ny uge i møde og se frem til dagens højdepunkt, som I leverer.

Der er rigtig mange dygtige køkkener i København. Men få er på niveau med Stærfeldts Gastronomi. Ejeren, Mads, har en helt klar holdning til den mad han vil servere, og den holdning inkluderer ingen tilsætningsstoffer. Så ALT er hjemmelavet, lige fra dressinger til pålæg. På trods af den høje kvalitet, er prisen holdt på et fornuftigt niveau startende på kr. 58,- pr. kuvert.

En kundes udtalelse:

TAK for alt det lækre mad I har leveret til os i denne uge. Vi har været meget begejstrerede og meget tilfreds. Det er virkelig lækkert – god smag og god kvalitet!

Se menu eksempler
Tekno Eatery driver en social kantine i Københavns Nordvestkvarter. Her kommer de lokale beboere og virksomheder ned, og får en god frokost, en kop kaffe, en øl efter fyraften og de kan også holde deres events.

Frokosten der leveres til virksomheder i nærområdet, er kendetegnende ved at den har fokus på det plantebaserede køkken og bæredygtighed. Faktisk er den vegetarisk 2-3 dage om ugen. Der er tænkt over at det skal være sundt, velsmagende og samtidig tilfredsstille de mest kræsne ganer. Hvis I ønsker en bæredygtig frokost, og gerne går på opdagelse i planternes verden, er Tekno Eatery helt sikkert noget for jer!

Ingen beskrivelse endnu – kommer snarest.

I Folkebistroen tryller kokkeduoen Jacob og Nikolaj med de bedste, friske, lokale og økologiske råvarer. Alt kommer uforarbejdet ind i køkkenet og bliver tryllet om til de lækreste frokostretter, med fokus på stor variation og sæson. Inspirationen bliver hentet fra alverdens køkkener og dem lige rundt om hjørnet. Folkebistroen har sølvmærke i økologi. Vi ser frem til at glæde vores frokostkunder med lækker frokost herfra!

Hos IngrediJens, står Jens, som ejer køkkenet, hver dag bag gryderne, sammen med sit team, som ofte består af mennesker, der har behov for en hånd til arbejdsmarkedet. Hos IngrediJens giver maden en god smag i munden i mere end én forstand!

Hos Kokken & Co, får man en veltillavet frokostordning. Maden laves af dygtige kokke, af ordentligt råvarer, fra deres køkken i Glostrup. Samtidig starter priserne fra kr. 42,- pr. kuvert pr. dag, så her kan man få lækker mad på budget?

Hos Madhimlen svinger Jesper grydeskeen, og tryller lækre retter frem, som gør at hans frokostgæster bliver hos ham i mange år. Ikke mange kan prale af lige så lange samarbejder med kunderne som han. Dette kan tilskrives unikke evner i et køkken, og et nemt og ligetil samarbejde.

Da Frokostkonsulenten skulle starte op i Jylland, undersøgte vi markedet for frokostleverandører. Og få stak så meget ud som Patrice. Dem vi snakkede med vurderede Patrice til 10 ud af 10 på en tilfredsskala. Og så er der kun én mulighed. At vi skal samarbejde med dem!

I Fyns hovedstad, Odense, ligger køkkenet Smag & Smil. Her laves der hver dag lækker frokost til forventningsfulde frokostgæster på Fyn og omkring Kolding. Vi har valgt at samarbejde med Smag & Smil, fordi vi hører rigtig meget godt fra deres kunder. Så vil vi også gerne kunne tilbyde vores kunder frokost derfra.

Hos Kokken & Co, får man en veltillavet frokostordning. Maden laves af dygtige kokke, af ordentligt råvarer, fra deres køkken i Glostrup. Samtidig starter priserne fra kr. 42,- pr. kuvert pr. dag, så her kan man få lækker mad på budget?

Få frokostordningen leveret til hjemmearbejdspladsen med Wolt!

I samarbejde med Wolt tilbyder vi markedets bedste løsning, til jer der arbejder fra hjemmekontoret. Med deres innovative app kan I oprette jeres medarbejdere, så de kan bestille frokost hjem til dem selv. I har et hav af muligheder for at designe leveringen særligt til jer. F.eks. kan I bestemme, at jeres medarbejdere kun kan bestille frokost til deres hjemme-adresse i tidsrummet 10-14 mandag til fredag.

Ønsker I at høre mere må I endelig kontakte os, så sørger vi for at få det hele sat op til jer.

Interesseret?

Skal vi skabe et samarbejde? Så kontakt os gerne.

Kontakt frokostkonsulenten her
KONTAKT OS HER