Vi dækker hele Storkøbenhavn, Aarhus og omegn.

Læs mere om vores dygtige køkkener herunder.

Hos Baglokalet styrer Jonn og Sille slagets gang, når der hver dag tilberedes et lille, men virkelig lækkert, frokostudvalg. Som udgangspunkt følger der ikke pålæg med til frokosten, men det er muligt at tilkøbe. Baglokalet holder til i Sundby, hvor de allerede har fået et ry for at samle lokalområdet, og skabe hygge om et godt måltid. Det gør de bl.a. med deres aftenarrangement, kaldet ”Tvungen Hygge”. Prøv det, de bor hos Fremad Amager!!

Hos Chefmania står Martin og Helena i køkkenet, og leverer hver dag en coronavenlig frokostordning, som de kalder det. Frokosten er portionsanrettet, smukt og indbydende, i glasskåle, og hver spisende får 2 forretter, 1 hoved og 1 salat. Hver uge er der en dessert. Udvalget er ikke så stort som på en buffet, men til gengæld er der fuld knald på smagen, farverne, variationen og kvaliteten!

Hos Choice Food i Vangede kokkereres dagligt lækker genkendelig mad. Maden er lavetm med stolthed, og leveres med et smil. Ronni, som ejer køkkenet, har mange års erfaring i frokostbranchen, og gør en dyd ud af det gode samarbejde.

En kundes udtalelse:

Det går rigtig godt – det er den bedste frokostordning vi har oplevet indtil videre.

En anden kundes udtalelse:

Jeg synes, det går forrygende. Det er virkelig en god frokostordning, og folk er gennemgående meget tilfredse. Ronnie var herude i forgårs og snakke lidt med os om særlige ønsker, og det er bestemt ikke blevet dårligere af. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde.

Hos COMA Catering, laver de mad til folket, som rammer de flestes smagsløg. Med udgangspunkt i de nordiske traditioner, leveres varme og kolde retter, og lækre salater.

Delight er det lette frokostkoncept hos Gastronomiet. I Delight er der fokus på at reducere mængden af fedt og kulhydrat i maden, uden at gå på kompromis. Noget de heller ikke går på kompromis med, er den stabile levering af høj kvalitet. Hos Delight handler det om at gøre det let…

Hos Eat Event har de specialiseret sig i lækre frokostordning, indbydende kantiner og eksklusiv catering. På få år er de gået fra at være nystartede, til at være veletablerede, med mange dagligt spisende i deres kantiner i Storkøbenhavn. Udelukkende pga. deres høje kvalitet, som vi glæder os til at tilbyde vores kunder hos Frokostkonsulenten!

Fermentabel er Danmarks eneste veganske frokostordning. Og den tilbydes eksklusivt gennem Frokostkonsulenten. Her er smag, teksturer og æstetik i højsædet, samt et særligt øje på bæredygtigheden. Ønsker I en bæredygtig frokostordning der samtidig smager godt, er Fermentabel uden sammenligning det bedste bud på frokostmarkedet.

Frokostkonsulenten samarbejder med Fokke Jensen, fordi vi her har at gøre med et godt lille køkken, ejet af to ildsjæle der elsker mad. De to ejere, Sander og Mikael, er begge velbevandrede i alverdens køkkener, og har begge mange års erfaring i a´la carten og catering. Noget af det Frokostkonsulenten vægter, er at køkkenerne laver maden ordentligt og får god kritik af deres kunder. Derfor er det dejligt at kunne konstatere at Fokke Jensen får mange rosende ord med på vejen fra deres kunder, og at de laver al mad fra bunden. F.eks. har de serveret Stjerneskud, men i stedet for at bruge de sædvanlige fiskefiléter fra frost, fik de friske rødspætter hjem fra Gilleleje, som blev vendt i æg og rasp og siden stegt i smør. Dét er kvalitet!

En kundes udtalelse:

Vi er voldsomt imponerede! Storslået med alle de forskellige grøntsager og mad der smager af noget. Perfekt variation!!! TAK for en god opstarts uge!!!

Jens Emil står bag gryderne hos Gastro by Bøgh, og man kan lynhurtigt se at han har fået sin oplæring på den københavnske madscene. Han leger med maden, bruger nogle anderledes råvarer, og anretter det så man har lyst til at holde frokost fra 8-16. En high-end frokost, koster mere end normalt frokost, hvorfor priserne starter på kr. 60,-. Men så får man også det bedste Danmark har at byde på.

Hvis man, som os hos Frokostkonsulenten, vil arbejde sammen med køkkener der gør kunder glade, og som har kunderne i lang tid pga. høj tilfredshed. Så kommer man ikke udenom Gastronomiet. De er berømte og respekterede blandt alle køkkener i branchen, da de tilbyder den fulde pallette med høj kvalitet på maden, leveringssikkerhed, flotte anretninger, lækker mødemad og vi kunne blive ved!

I Gourmandiets slagterbutik på Østerbro, har de i mange år tilbudt de bedste udskæringer, af det lækreste kød, fra dyr der har det godt. Deres frokost er tilberedt ud fra de samme principper. Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde frokost fra Gourmandiet, da vi pr. erfaring ved at de leverer mad af høj kvalitet, der smager fantastisk. Hos Gourmandiet kan I rette jeres bestilling til online, hvilket gør samarbejdet endnu nemmere for jer 😊

En kundes udtalelse:

Vi er rigtig glade for Gourmandiet. Det ender vi nok med at have i en del tid.

Hos Kabbelgaard laver de mad med kærlighed, og med social ansvarlighed. Grunden til navnet er nemlig at deres kokke har hørenedsættelse, og derfor kommunikerer de alle med hænderne = Kabbelgaard.

Frokosten de leverer er fyldt med farver, smag og sundhed. Og selvfølgelig en god smag i munden, for at støtte et godt projekt.

En kundes udtalelse:

Det er VIRKELIG GOD MAD!!!! Vi er meget begejstrede :-D

Hos Kantinebistro står Charles hver dag og tilbereder lækker mad til Jeudans kantine oppe ved Frydenlund. Herfra leverer de frokost til få udvalgte kunder. Tanken har nemlig aldrig været at være de største, men de bedste!

Hos KBH Gastro får man en eksklusiv frokost, tilberedt af de bedste råvarer. Der er lagt særligt vægt på at frokosten skal præsentere sig flot, og smage fantastisk.

Hos Kokken & Co, får man en veltillavet frokostordning. Maden laves af dygtige kokke, af ordentligt råvarer, fra deres køkken i Glostrup. Samtidig starter priserne fra kr. 42,- pr. kuvert pr. dag, så her kan man få lækker mad på budget?

Lasse Sylvest er troldmanden der står bag gryderne her. Med en stensikker stil, stor smag og glade medarbejdere, er det på rekordtid lykkedes ham at stable et køkken på benene, som henrykker flere hundrede glade frokostgæster hver dag.

Madværk har introduceret et nyt og bæredygtigt alternativ til den klassiske frokostordning, der hedder 80/20, og det betyder, at kun 20% af menuen består af animalske råvarer fra friland og hele 80% er plantebaseret med det bedste indenfor økologi og konventionelt landbrug.

Ordningen tager højde for Coronasituationen. Her får man en portionsanrettet frokost, anrettet i miljøvenlige flotte glas, så det giver et æstetisk udtryk og er bæredygtigt samtidig. Udvalget består af en forret, en hovedret, en salat, kuvertbrød samt dip/smør til brødet og noget sødt en gang om ugen.

Der er færre retter at koncentrere sig om end på en klassisk buffet, hvilket betyder mere smag, højere kvalitet og større variation.

Glæd dig til en sund, grøn og varieret frokost med masser af smag.

4 opkald og lige så mange snakke skulle der til, før Massive Catering ville indgå samarbejde med FrokostKonsulenten. Vi, hos Frokostkonsulenten, kender markedet bedre end nogen andre, og kender de bedste af de bedste leverandører. Deriblandt er Massive Catering. Derfor har det hele tiden været en topprioritet at kunne samarbejde med Massive Catering. Årsagen er såre simpel. Hvem andre end Massive Catering kan prale af at være Danmarks 6. største frokostleverandør, og udelukkende have fået kunder via mund-til-mund metoden? Derfor vil Frokostkonsulenten selvfølgelig gerne kunne servicere frokostgæster sammen med Bo og hans team hos Massive Catering.

Her får man noget af det bedste, frokostmarkedet har at byde på. Til eksempel er der ingen andre i branchen end Massive Catering, der ikke leverer de varme retter i thermokasser, men tager maden direkte ud af ovnen, og leverer det ind til kunden. For som Bo siger ”jeg steger ikke i en ovn, for at dampe i en thermokasse”.

Rosemarys er det klassiske frokostkoncept hos Gastronomiet. I Rosemarys får man de klassiske frokostretter, som man kender fra mor og mormor, og der er kælet for smagen og detaljerne. Her skæves ikke så meget til fedtprocenter, der er bare fokus på det skal være lækkert. Og når så alt det andet, som f.eks. leveringen, kundeservicen og det hele spiller, gør det hele samarbejdet dejligt nemt.

Hos Rødder får man en frokost der har 90-100% økologi, dvs. et Guldmærke. Frokosten er primært plantebaseret, og tilberedes med stor kærlighed og masser af erfaring i deres køkken i Nordvest. Her går man ikke på kompromis med smag og kvalitet!

Shark House blev startet i 1999 af Jesper Dillon. Men det er inden for de senest få år de virkelig har taget fra, hvorfor vi i Frokostkonsulenten er virkelig glade for at kunne begynde at formidle kunder til dem. Med høj kvalitet, masser af smag, flotte anretning og god service, er de blandt de klart bedste frokostkøkkener på markedet.

Der er rigtig mange dygtige køkkener i København. Men få er på niveau med Stærfeldts Gastronomi. Ejeren, Mads, har en helt klar holdning til den mad han vil servere, og den holdning inkluderer ingen tilsætningsstoffer. Så ALT er hjemmelavet, lige fra dressinger til pålæg. På trods af den høje kvalitet, er prisen holdt på et fornuftigt niveau startende på kr. 58,- pr. kuvert.

En kundes udtalelse:

TAK for alt det lækre mad I har leveret til os i denne uge. Vi har været meget begejstrerede og meget tilfreds. Det er virkelig lækkert – god smag og god kvalitet!

Ingen beskrivelse endnu – kommer snarest.

I Folkebistroen tryller kokkeduoen Jacob og Nikolaj med de bedste, friske, lokale og økologiske råvarer. Alt kommer uforarbejdet ind i køkkenet og bliver tryllet om til de lækreste frokostretter, med fokus på stor variation og sæson. Inspirationen bliver hentet fra alverdens køkkener og dem lige rundt om hjørnet. Folkebistroen har sølvmærke i økologi. Vi ser frem til at glæde vores frokostkunder med lækker frokost herfra!

Hos IngrediJens, står Jens, som ejer køkkenet, hver dag bag gryderne, sammen med sit team, som ofte består af mennesker, der har behov for en hånd til arbejdsmarkedet. Hos IngrediJens giver maden en god smag i munden i mere end én forstand!

Hos Kokken & Co, får man en veltillavet frokostordning. Maden laves af dygtige kokke, af ordentligt råvarer, fra deres køkken i Glostrup. Samtidig starter priserne fra kr. 42,- pr. kuvert pr. dag, så her kan man få lækker mad på budget?

Hos Madhimlen svinger Jesper grydeskeen, og tryller lækre retter frem, som gør at hans frokostgæster bliver hos ham i mange år. Ikke mange kan prale af lige så lange samarbejder med kunderne som han. Dette kan tilskrives unikke evner i et køkken, og et nemt og ligetil samarbejde.

Da Frokostkonsulenten skulle starte op i Jylland, undersøgte vi markedet for frokostleverandører. Og få stak så meget ud som Patrice. Dem vi snakkede med vurderede Patrice til 10 ud af 10 på en tilfredsskala. Og så er der kun én mulighed. At vi skal samarbejde med dem!

I Fyns hovedstad, Odense, ligger køkkenet Smag & Smil. Her laves der hver dag lækker frokost til forventningsfulde frokostgæster på Fyn og omkring Kolding. Vi har valgt at samarbejde med Smag & Smil, fordi vi hører rigtig meget godt fra deres kunder. Så vil vi også gerne kunne tilbyde vores kunder frokost derfra.

Hos Kokken & Co, får man en veltillavet frokostordning. Maden laves af dygtige kokke, af ordentligt råvarer, fra deres køkken i Glostrup. Samtidig starter priserne fra kr. 42,- pr. kuvert pr. dag, så her kan man få lækker mad på budget?

Interesseret?

Skal vi skabe et samarbejde? Så kontakt os gerne.