Vi dækker hele Storkøbenhavn, Aarhus og omegn.

Læs mere om vores dygtige køkkener herunder.

NYHED: Hjemmearbejde? I samarbejde med Wolt, kan der leveres frokost til hjemmearbejdspladsen. Læs mere.

Hos .506 har de en klar vision om at skabe bæredygtige madvaner. Midlet er at skabe markedets mest velsmagende frokostmåltider, der er udviklet, tilberedt og serveret efter firmaets sæt af bæredygtige principper. Planterne er i fokus, alle ingredienser er nøje udvalgt og “waste” ses mere som en ressource end som affald. Kunderne vil bl.a. opleve “grimme” overskydende økologiske grøntsager fra GRIM, vertikalt dyrkede urter fra Nabofarm og dansk produceret tempeh fra Foodture. Maden kan hver dag spices op med de syv forskellige hjemmelavede chili saucer. Der kan vælges imellem en individuelt portionsanrettet frokost eller buffeten. Det er også muligt at mikse udbuddet.

Du vil desuden også få adgang til en række fordele, som er eksklusivt udvalgt til frokostkunderne.

I 2020 var .506 med i top 3 om at vinde kantineprisen, og de driver i dag bl.a. kantinen for FN, hvor verdensmålene er omdrejningspunktet. Madklubben er desuden netop gået med i ejerkredsen.

4 opkald og lige så mange snakke skulle der til, før Det Velkendte (tidl. Massive Catering) ville indgå samarbejde med Frokostkonsulenten. Vi, hos Frokostkonsulenten, kender markedet bedre end nogen andre, og kender de bedste af de bedste leverandører. Deriblandt er Det Velkendte. Derfor har det hele tiden været en topprioritet at kunne samarbejde med dem. Årsagen er såre simpel. Hvem andre end kan prale af at være Danmarks 6. største frokostleverandør, og udelukkende have fået kunder via mund-til-mund metoden? Derfor vil Frokostkonsulenten selvfølgelig gerne kunne servicere frokostgæster sammen med Karina og hendes team hos Det Velkendte.

Her får man noget af det bedste, frokostmarkedet har at byde på. Til eksempel er der ingen andre i branchen end dem, der ikke leverer de varme retter i thermokasser, men tager maden direkte ud af ovnen, og leverer det ind til kunden.

Se menu eksempler

Hos Chefmania står Martin og Helena i køkkenet, og leverer hver dag en coronavenlig frokostordning, som de kalder det. Frokosten er portionsanrettet, smukt og indbydende, i glasskåle, og hver spisende får 2 forretter, 1 hoved og 1 salat. Hver uge er der en dessert. Udvalget er ikke så stort som på en buffet, men til gengæld er der fuld knald på smagen, farverne, variationen og kvaliteten!

Hos Flexkitchen, laver de mad til folket, som rammer de flestes smagsløg. Med udgangspunkt i de nordiske traditioner, leveres varme og kolde retter, og lækre salater.

Se menu eksempler

Der er rigtig mange dygtige køkkener i København. Men få er på niveau med Frokost.menu (tidligere Stærfeldt Gastronomi). Ejeren, Mads, har en helt klar holdning til den mad han vil servere, og den holdning inkluderer ingen tilsætningsstoffer. Så ALT er hjemmelavet, lige fra dressinger til pålæg. På trods af den høje kvalitet, er prisen holdt på et fornuftigt niveau startende på kr. 63,- pr. kuvert.

En kundes udtalelse:

TAK for alt det lækre mad I har leveret til os i denne uge. Vi har været meget begejstrerede og meget tilfreds. Det er virkelig lækkert – god smag og god kvalitet!

Se menu eksempler

Hvis man, som os hos Frokostkonsulenten, vil arbejde sammen med køkkener der gør kunder glade, og som har kunderne i lang tid pga. høj tilfredshed. Så kommer man ikke udenom Gastronomiet. De er berømte og respekterede blandt alle køkkener i branchen, da de tilbyder den fulde pallette med høj kvalitet på maden, leveringssikkerhed, flotte anretninger, lækker mødemad og vi kunne blive ved!

Se menu eksempler

Hos Uffe er funderet i mange års erfaring med mad af høj kvalitet, godt håndværk og frisk, ikke forarbejdede, råvarer. Det kommer sig bl.a. til udtryk gennem de håndpillede økologiske æg som benyttes hver eneste gang en ret indeholder æg. Smag er Uffe´s signatur, og har været i hovedsædet, både i den tid han har drevet den anmelderroste restaurant PUK, og i den tid han har leveret frokostordninger.

Uffe er selv med i køkkenet hver dag, og vil vække jeres sanser med en stor variation af lækre grøntsagsretter, salater, godt kvalitetskød, hjemmebagt brød og ikke mindste traditionelt dansk pålæg.

Deres grundværdi er ordentlighed gennem alle led, lige fra valg af råvarer og høj fødevaresikkerhed, til tanke for vores miljø.

Hos Uffe laver mad som er: Ordentlig, hjemmelavet, smagfuld, pænt anrettet, af gode råvarer

Se menu eksempler

Hos Kabbelgaard laver de et lille lækkert udvalg til frokost hver dag, så der er tid til at kæle om hvert element. Maden er naturligvis lavet fra bunden af de bedste råvarer. Derudover er ejeren, Jesper Kabbelgaard, selv med i køkkenet hver dag, som afsender på dagen frokost.

En kundes udtalelse:

Det er VIRKELIG GOD MAD!!!! Vi er meget begejstrede :-D

Se menu eksempler

Hos Kantinebistro står Charles hver dag og tilbereder lækker mad til Jeudans kantine oppe ved Frydenlund. Herfra leverer de frokost til få udvalgte kunder. Tanken har nemlig aldrig været at være de største, men de bedste!

Med en frokostordning fra Lunchbreak er du garanteret en frokost, der bringer glæde og velsmag. De tilbereder hver dag retter du genkender- ofte med et twist, men altid med velsmag i højsædet. Selvfølgelig laver de maden af ordentlige råvarer fra bunden hver dag- de spiser selv den mad de leverer til deres kunder.

Alle dage tilberedes en grøn vegetarisk version, der matcher den daglige frokostlevering. De pakker gerne i portioner; det passer nogle virksomheder, hvor kollegerne evt. ikke spiser samtidig.

Se menu eksempler

Lasse Sylvest er troldmanden der står bag gryderne her. Med en stensikker stil, stor smag og glade medarbejdere, er det på rekordtid lykkedes ham at stable et køkken på benene, som henrykker flere hundrede glade frokostgæster hver dag.

Se menu eksempler

Firmafrokost med menuer udviklet af topkokke fra hele verden. Det er udgangspunktet for noon, som inviterer nogle af verdens bedste køkken i køkkenet med deres favoritopskrifter og signaturretter. Vi fortæller kokkenes historier og serverer de bedste retter fra deres hjemmekøkkener rundt omkring i verden. På den
måde vil de skabe personlige madoplevelser med højt gastronomisk niveau hver eneste (hver)dag.

En grøn frokostordning fra noon til 50 personer, kan spare atmosfæren for op til 17 tons CO2 pr. år. På den måde kan en enkel beslutning om valg af frokostordning i en virksomhed, have en reel effekt i CO2-regnskabet.

Se menu eksempler

Hos Frokostkonsulenten finder I køkkenet Nordic Catering.

Hos Nordic Catering afspejler frokostordningen deres helt store passion for at levere den lækreste og mest velsmagende frokost til deres kunder hver eneste dag.​ Deres frokostmenu er planlagt og tilberedt, så de altid møder op med en solid frokost, der giver masser af energi til resten af arbejdsdagen om end du er kødspiser eller veganer.

Fra deres centralkøkken i Valby leverer de frokostordninger til private firmaer og offentlige virksomheder i hele København og Storkøbenhavn. Ud over frokosten tilbyder de at levere en lang række øvrige produkter, herunder aftensmad, mad til selskaber, tapas, sandwich, smørrebrød mm.

Hos Nordic Catering kan du også bestille alt indenfor kager, da de har deres helt egen dygtige konditor ansat.

God service betyder alt for et godt samarbejde, og derfor kan i altid fange dem i deres kundeservice for rettelser, ris og ros.

Se buffet menu eksempel
Se portionsanretningsmenu eksempel

Shark House blev startet i 1999 af Jesper Dillon. Men det er inden for de senest få år de virkelig har taget fra, hvorfor vi i Frokostkonsulenten er virkelig glade for at kunne begynde at formidle kunder til dem. Med høj kvalitet, masser af smag, flotte anretning og god service, er de blandt de klart bedste frokostkøkkener på markedet. I 2021 blev Shark House en del af Madklubben Catering, hvilket har betydet at endnu gladere kunder.

Se menu eksempler

Hos Royal Golf Club på Amager, har Smag Godt køkken. Her driver de både restauranten, og leverer frokost ud af huset. Bag gryderne står bl.a. Enrico, som har mange års erfaring som køkkenchef hos nogle af landets bedste frokostkøkkener.
Frokosten som han hver dag tilbereder frisk sammen med hans dygtige kokke, sørger de for er lækkert tilsmagt og flot præsenteret. Maden er italiensk inspireret, men med et afsæt i det nordiske køkken.

Se menu eksempler

Quicklunch tilbyder den nemme løsning til den travle arbejdsplads. I modtager en ugentlig kasse med alt godt, til det kolde bord, i form af brød og smør, en  variation af pålæg, tilbehør samt frisk grønt.

Med en frokostkasse fra Quicklunch kan medarbejderne vælge at samles om frokosten, eller spise hver for sig, når det passer ind i den enkelte medarbejders planer for dagen.

Der er 3 forskellige kasser at vælge mellem, og indholdet varierer fra uge til uge.

Se menu eksempler

Hos Madhimlen svinger Jesper grydeskeen, og tryller lækre retter frem, som gør at hans frokostgæster bliver hos ham i mange år. Ikke mange kan prale af lige så lange samarbejder med kunderne som han. Dette kan tilskrives unikke evner i et køkken, og et nemt og ligetil samarbejde.

I Madkammeret tryller kokkeduoen Jacob og Nikolaj med de bedste, friske, lokale og økologiske råvarer. Alt kommer uforarbejdet ind i køkkenet og bliver tryllet om til de lækreste frokostretter, med fokus på stor variation og sæson. Inspirationen bliver hentet fra alverdens køkkener og dem lige rundt om hjørnet. Madkammeret har sølvmærke i økologi. Vi ser frem til at glæde vores frokostkunder med lækker frokost herfra!

Ingen beskrivelse endnu – kommer snarest.

I Fyns hovedstad, Odense, ligger køkkenet Smag & Smil. Her laves der hver dag lækker frokost til forventningsfulde frokostgæster på Fyn og omkring Kolding. Vi har valgt at samarbejde med Smag & Smil, fordi vi hører rigtig meget godt fra deres kunder. Så vil vi også gerne kunne tilbyde vores kunder frokost derfra.

Få frokostordningen leveret til hjemmearbejdspladsen med Wolt!

I samarbejde med Wolt tilbyder vi markedets bedste løsning, til jer der arbejder fra hjemmekontoret. Med deres innovative app kan I oprette jeres medarbejdere, så de kan bestille frokost hjem til dem selv. I har et hav af muligheder for at designe leveringen særligt til jer. F.eks. kan I bestemme, at jeres medarbejdere kun kan bestille frokost til deres hjemme-adresse i tidsrummet 10-14 mandag til fredag.

Ønsker I at høre mere må I endelig kontakte os, så sørger vi for at få det hele sat op til jer.

Interesseret?

Skal vi skabe et samarbejde? Så kontakt os gerne.

Kontakt frokostkonsulenten her
KONTAKT OS HER