Vi dækker hele Storkøbenhavn, Aarhus og omegn.

Læs mere om vores dygtige køkkener herunder.

NYHED: Hjemmearbejde? I samarbejde med Wolt, kan der leveres frokost til hjemmearbejdspladsen. Læs mere.

Hos .506 har de en klar vision om at skabe bæredygtige madvaner. Midlet er at skabe markedets mest velsmagende frokostmåltider, der er udviklet, tilberedt og serveret efter firmaets sæt af bæredygtige principper. Planterne er i fokus, alle ingredienser er nøje udvalgt og “waste” ses mere som en ressource end som affald. Kunderne vil bl.a. opleve “grimme” overskydende økologiske grøntsager fra GRIM, vertikalt dyrkede urter fra Nabofarm og dansk produceret tempeh fra Foodture. Maden kan hver dag spices op med de syv forskellige hjemmelavede chili saucer. Der kan vælges imellem en individuelt portionsanrettet frokost eller buffeten. Det er også muligt at mikse udbuddet.

Du vil desuden også få adgang til en række fordele, som er eksklusivt udvalgt til frokostkunderne.

I 2020 var .506 med i top 3 om at vinde kantineprisen, og de driver i dag bl.a. kantinen for FN, hvor verdensmålene er omdrejningspunktet. Cofoco er desuden netop gået med i ejerkredsen.

Hos Chefmania står Martin og Helena i køkkenet, og leverer hver dag en coronavenlig frokostordning, som de kalder det. Frokosten er portionsanrettet, smukt og indbydende, i glasskåle, og hver spisende får 2 forretter, 1 hoved og 1 salat. Hver uge er der en dessert. Udvalget er ikke så stort som på en buffet, men til gengæld er der fuld knald på smagen, farverne, variationen og kvaliteten!

Hos Choice Food i Vangede kokkereres dagligt lækker genkendelig mad. Maden er lavet med stolthed, og leveres med et smil. Ronni, som ejer køkkenet, har mange års erfaring i frokostbranchen, og gør en dyd ud af det gode samarbejde.

En kundes udtalelse:

Det går rigtig godt – det er den bedste frokostordning vi har oplevet indtil videre.

En anden kundes udtalelse:

Jeg synes, det går forrygende. Det er virkelig en god frokostordning, og folk er gennemgående meget tilfredse. Ronnie var herude i forgårs og snakke lidt med os om særlige ønsker, og det er bestemt ikke blevet dårligere af. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde.

Se menu eksempler

Hos COMA Catering, laver de mad til folket, som rammer de flestes smagsløg. Med udgangspunkt i de nordiske traditioner, leveres varme og kolde retter, og lækre salater.

Se menu eksempler

Delight er det lette frokostkoncept hos Gastronomiet. I Delight er der fokus på at reducere mængden af fedt og kulhydrat i maden, uden at gå på kompromis. Noget de heller ikke går på kompromis med, er den stabile levering af høj kvalitet. Hos Delight handler det om at gøre det let…

Se menu eksempler

Hvis man, som os hos Frokostkonsulenten, vil arbejde sammen med køkkener der gør kunder glade, og som har kunderne i lang tid pga. høj tilfredshed. Så kommer man ikke udenom Gastronomiet. De er berømte og respekterede blandt alle køkkener i branchen, da de tilbyder den fulde pallette med høj kvalitet på maden, leveringssikkerhed, flotte anretninger, lækker mødemad og vi kunne blive ved!

Se menu eksempler

Hos Uffe er funderet i mange års erfaring med mad af høj kvalitet, godt håndværk og frisk, ikke forarbejdede, råvarer. Det kommer sig bl.a. til udtryk gennem de håndpillede økologiske æg som benyttes hver eneste gang en ret indeholder æg. Smag er Uffe´s signatur, og har været i hovedsædet, både i den tid han har drevet den anmelderroste restaurant PUK, og i den tid han har leveret frokostordninger.

Uffe er selv med i køkkenet hver dag, og vil vække jeres sanser med en stor variation af lækre grøntsagsretter, salater, godt kvalitetskød, hjemmebagt brød og ikke mindste traditionelt dansk pålæg.

Deres grundværdi er ordentlighed gennem alle led, lige fra valg af råvarer og høj fødevaresikkerhed, til tanke for vores miljø.

Hos Uffe laver mad som er: Ordentlig, hjemmelavet, smagfuld, pænt anrettet, af gode råvarer

Se menu eksempler

Hos Incita er bæredygtigheden i fokus. Og det er ikke kun via maden det kommer til udtryk. Incita er en socialøkonomisk virksomhed, som sørger for at borgere på kanten kan komme ud og lave noget der giver mening. Her i form af lækre frokostordninger. Køkkenchefen Luise, har mange års erfaring i frokostbranchen, og har selv drevet Luises Køkken. Den filosofi hun havde i Luises Køkken, har hun taget med sig i Incita. Dvs. at maden er bæredygtig i alle de elementer det kan lade sig gøre. Ca. 70-75% af råvarerne er økologiske. Kødet er enten økologisk eller frilands, og kommer altid fra Grambogaard. Fisk er fanget bæredygtigt. Rødt kød serveres nærmest ikke, og gør det, er det i meget små mængder. Oftest er kød ikke et hovedelement. Den plads er forbeholdt det plantebaserede. Udvalget er begrænset, så det ikke her man får 117 retter hver dag, men til gengæld er hver eneste ret sindssygt lækker og flot anrettet.

Se menu eksempler

Hos Kabbelgaard laver de et lille lækkert udvalg til frokost hver dag, så der er tid til at kæle om hvert element. Maden er naturligvis lavet fra bunden af de bedste råvarer. Derudover er ejeren, Jesper Kabbelgaard, selv med i køkkenet hver dag, som afsender på dagen frokost.

En kundes udtalelse:

Det er VIRKELIG GOD MAD!!!! Vi er meget begejstrede :-D

Se menu eksempler

Hos Kantinebistro står Charles hver dag og tilbereder lækker mad til Jeudans kantine oppe ved Frydenlund. Herfra leverer de frokost til få udvalgte kunder. Tanken har nemlig aldrig været at være de største, men de bedste!

Lasse Sylvest er troldmanden der står bag gryderne her. Med en stensikker stil, stor smag og glade medarbejdere, er det på rekordtid lykkedes ham at stable et køkken på benene, som henrykker flere hundrede glade frokostgæster hver dag.

Se menu eksempler

Madværk har introduceret et nyt og bæredygtigt alternativ til den klassiske frokostordning, der hedder 80/20, og det betyder, at kun 20% af menuen består af animalske råvarer fra friland og hele 80% er plantebaseret med det bedste indenfor økologi og konventionelt landbrug.

Hos Madværk spiller grøntsagerne altid hovedrollen. Derfor har vi vores egne økologiske marker hos Rønnely ved Svinninge. Her dyrker vi bl.a. økologiske løg, spidskål og broccoli til din frokost.

Der er færre retter at koncentrere sig om end på en klassisk buffet, hvilket betyder mere smag, højere kvalitet og større variation.

Glæd dig til en sund, grøn og varieret frokost med masser af smag.

4 opkald og lige så mange snakke skulle der til, før Massive Catering ville indgå samarbejde med FrokostKonsulenten. Vi, hos Frokostkonsulenten, kender markedet bedre end nogen andre, og kender de bedste af de bedste leverandører. Deriblandt er Massive Catering. Derfor har det hele tiden været en topprioritet at kunne samarbejde med Massive Catering. Årsagen er såre simpel. Hvem andre end Massive Catering kan prale af at være Danmarks 6. største frokostleverandør, og udelukkende have fået kunder via mund-til-mund metoden? Derfor vil Frokostkonsulenten selvfølgelig gerne kunne servicere frokostgæster sammen med Bo og hans team hos Massive Catering.

Her får man noget af det bedste, frokostmarkedet har at byde på. Til eksempel er der ingen andre i branchen end Massive Catering, der ikke leverer de varme retter i thermokasser, men tager maden direkte ud af ovnen, og leverer det ind til kunden. For som Bo siger ”jeg steger ikke i en ovn, for at dampe i en thermokasse”.

Se menu eksempler

Hos Frokostkonsulenten finder I køkkenet Nordic Catering.

Hos Nordic Catering afspejler frokostordningen deres helt store passion for at levere den lækreste og mest velsmagende frokost til deres kunder hver eneste dag.​ Deres frokostmenu er planlagt og tilberedt, så de altid møder op med en solid frokost, der giver masser af energi til resten af arbejdsdagen om end du er kødspiser eller veganer.

Fra deres centralkøkken i Valby leverer de frokostordninger til private firmaer og offentlige virksomheder i hele København og Storkøbenhavn. Ud over frokosten tilbyder de at levere en lang række øvrige produkter, herunder aftensmad, mad til selskaber, tapas, sandwich, smørrebrød mm.

Hos Nordic Catering kan du også bestille alt indenfor kager, da de har deres helt egen dygtige konditor ansat.

God service betyder alt for et godt samarbejde, og derfor kan i altid fange dem i deres kundeservice for rettelser, ris og ros.

Se buffet menu eksempel
Se portionsanretningsmenu eksempel

Rosemarys er det klassiske frokostkoncept hos Gastronomiet. I Rosemarys får man de klassiske frokostretter, som man kender fra mor og mormor, og der er kælet for smagen og detaljerne. Her skæves ikke så meget til fedtprocenter, der er bare fokus på det skal være lækkert. Og når så alt det andet, som f.eks. leveringen, kundeservicen og det hele spiller, gør det hele samarbejdet dejligt nemt.

Se menu eksempler

Shark House blev startet i 1999 af Jesper Dillon. Men det er inden for de senest få år de virkelig har taget fra, hvorfor vi i Frokostkonsulenten er virkelig glade for at kunne begynde at formidle kunder til dem. Med høj kvalitet, masser af smag, flotte anretning og god service, er de blandt de klart bedste frokostkøkkener på markedet. I 2021 blev Shark House en del af Madklubben Catering, hvilket har betydet at endnu gladere kunder.

Se menu eksempler

Der er rigtig mange dygtige køkkener i København. Men få er på niveau med Stærfeldts Gastronomi. Ejeren, Mads, har en helt klar holdning til den mad han vil servere, og den holdning inkluderer ingen tilsætningsstoffer. Så ALT er hjemmelavet, lige fra dressinger til pålæg. På trods af den høje kvalitet, er prisen holdt på et fornuftigt niveau startende på kr. 58,- pr. kuvert.

En kundes udtalelse:

TAK for alt det lækre mad I har leveret til os i denne uge. Vi har været meget begejstrerede og meget tilfreds. Det er virkelig lækkert – god smag og god kvalitet!

Se menu eksempler

Hos Madhimlen svinger Jesper grydeskeen, og tryller lækre retter frem, som gør at hans frokostgæster bliver hos ham i mange år. Ikke mange kan prale af lige så lange samarbejder med kunderne som han. Dette kan tilskrives unikke evner i et køkken, og et nemt og ligetil samarbejde.

I Madkammeret tryller kokkeduoen Jacob og Nikolaj med de bedste, friske, lokale og økologiske råvarer. Alt kommer uforarbejdet ind i køkkenet og bliver tryllet om til de lækreste frokostretter, med fokus på stor variation og sæson. Inspirationen bliver hentet fra alverdens køkkener og dem lige rundt om hjørnet. Madkammeret har sølvmærke i økologi. Vi ser frem til at glæde vores frokostkunder med lækker frokost herfra!

Da Frokostkonsulenten skulle starte op i Jylland, undersøgte vi markedet for frokostleverandører. Og få stak så meget ud som Patrice. Dem vi snakkede med vurderede Patrice til 10 ud af 10 på en tilfredsskala. Og så er der kun én mulighed. At vi skal samarbejde med dem!

Ingen beskrivelse endnu – kommer snarest.

I Fyns hovedstad, Odense, ligger køkkenet Smag & Smil. Her laves der hver dag lækker frokost til forventningsfulde frokostgæster på Fyn og omkring Kolding. Vi har valgt at samarbejde med Smag & Smil, fordi vi hører rigtig meget godt fra deres kunder. Så vil vi også gerne kunne tilbyde vores kunder frokost derfra.

Få frokostordningen leveret til hjemmearbejdspladsen med Wolt!

I samarbejde med Wolt tilbyder vi markedets bedste løsning, til jer der arbejder fra hjemmekontoret. Med deres innovative app kan I oprette jeres medarbejdere, så de kan bestille frokost hjem til dem selv. I har et hav af muligheder for at designe leveringen særligt til jer. F.eks. kan I bestemme, at jeres medarbejdere kun kan bestille frokost til deres hjemme-adresse i tidsrummet 10-14 mandag til fredag.

Ønsker I at høre mere må I endelig kontakte os, så sørger vi for at få det hele sat op til jer.

Interesseret?

Skal vi skabe et samarbejde? Så kontakt os gerne.

Kontakt frokostkonsulenten her
KONTAKT OS HER