Vi samarbejder med

Hos Ebager kan I hver morgen få leveret friskbagt morgenbrød fra byens bedste bagere. På deres site, kan I se jeres bestilling og rette til, og når I møder om morgenen, står der morgenbrød klar til jer. Udover lækkert brød, wienerbrød og kager, kan I også få leveret alt det andet man kan købe hos en bager.

Læs mere om ReFood

Daka ReFood er for jer der vil bekæmpe madspild sammen med Frokostkonsulenten. Daka ReFood kan levere nogle rene spande til jer, som de kommer og tømmer for madaffald i et fast interval, som I aftaler sammen. Madaffald som laves om til biogas.

Besøg foedevarebanken.dk

Sammen med vores kunder, er vi i Frokostkonsulenten, påbegyndt at indsamle 1 krone pr. leveringsdag pr. virksomhed der får leveret frokost fra os. Dvs. at én virksomhed betaler 22 kroner pr. måned, som indgår i en pulje. Denne pulje overfører Frokostkonsulenten ubeskåret til Fødevarebanken én gang om året.

Besøg heltoplagt.dk

Vil I have den bedste frugtordning på markedet, iflg. kunderne? Så skal I have frugt fra Helt Oplagt. I kan både få konventionel og økologisk frugt, smukt leveret i flotte kurve.

Besøg mauicph.com

Poke Bowls er den nye super food i Danmark, og hos Maui CPH laver de de bedste bowls! Vi er i Frokostkonsulenten, virkelig stolte over at kunne tilbyde vores kunder de her lækre bowls, som et supplement til deres frokostordning. Kunder fra Frokostkonsulenten får 20% rabat.

Bæredygtighed

Hos Frokostkonsulenten er det vigtigt for os at gøre hvad vi kan, for at mindske vores aftryk på naturen. En af de store syndere når det kommer til at trække på jordens ressourcer, er vores fødevareproduktion. Derfor vil vi bl.a. rigtig gerne mindske madspildet, så meget som overhovedet muligt. Vi ved dog også hvor vigtigt det er at have mad nok, når man som frokostansvarlig har sultne kolleger.

Det har vi valgt at gøre noget ved, ved at have fokus på det gode samarbejde mellem kunde og køkken, så I samme kan justere mængderne ind. Men også ved at indsamle 1,- pr. leveringsdag pr. virksomhed. Samlet set, giver det over 60.000,- om året, fra alle Frokostkonsulentens kunder. Penge som går ubeskåret til foreninger der bekæmper madspild. For der er nok at tage fat på!

Interesseret?

Skal vi skabe et samarbejde? Så kontakt os gerne.