Hvordan fungerer det?

Med brancheerfaring siden 2007, har vi dybt kendskab til frokostmarkedet. Den viden bruger vi til at finde de helt rigtige frokostkøkkener til jer. Vi leverer i dag frokost til mere end 400 virksomheder, med over 11.000 spisende pr. dag, hvilket gør os til Danmarks største frokostleverandør.

Mange af de virksomheder der vælger at få deres frokost fra os, har valgt det, fordi de ønsker mere variation, bedre mad og service, mindre madspild, og helt grundlæggende, kolleger der er gladere for frokosten. Det kan vi hjælpe jer med.

Lad os vælge 2, 3 eller 4 køkkener I kan prøve af ganske uforpligtende. I vælger så, højest sandsynligt, at fortsætte med et af dem i en periode. Når I vil skifte, kan I gøre det med et kort varsel på kun løbende uge + 7 dage. Mere end 98% af de virksomheder der prøver frokost fra os, vælger at fortsætte efterfølgende. Mere end 40% af vores nuværende kunder, er så glade for det køkken de har fra os, at de har haft det over 2 år i træk.

Priser

Vores priser afhænger i høj grad af jeres budget. Vores opgave er at finde det bedst mulige til jer, inden for det budget I har. Vi plejer at anbefale et budget på kr. 58,- – 65,- pr. kuvert, men kan levere frokost til mellem 40,- og 75,- pr. kuvert. Med mere end 25 køkkener, og fri mulighed for at sammensætte den pakke I ønsker, er vi nødt til at tage en dialog om jeres ønsker, krav og behov, så vi håber at høre fra jer, enten via kontaktformularen, info@frokostkonsulenten.dk eller telefon 70 66 63 69.

Hvordan adskiller Frokostkonsulenten sig fra øvrige formidlere?

Interesseret?

Skal vi skabe et samarbejde? Så kontakt os gerne.