– Kærligheden til den danske frokost

“Jeg er vokset op i en selvforsynende familie på Djursland, så kærligheden til ordentlige råvarer og ærligt håndværk er kommet ind fra barnsben. Jeg elsker smørrebrød, men mest af alt elsker jeg den skattekiste af gode råvarer og tilberedningsmetoder, som den klassiske danske frokost udspringer af. Netop frokosten – og særligt smørrebrødet – er det sted, hvor det danske køkken virkelig har manifesteret sig. For mig er frokostbordet en værdifuld tradition, hvor familien samles for at give sig tid til hinanden og maden. Derfor er det frokosten, som udgør omdrejningspunktet hos Aamanns”

Aamanns frokostordning har succes, og har derfor i sommeren 2017 udvidet deres køkkenfaciliteter, for at kunne give endnu flere virksomheder muligheden for at få frokost fra Aamanns Køkken. Hvis man ønsker at give sine medarbejdere et særligt personalegode – er frokost fra Aamanns et godt bud. Her er frokosten ikke blot er mættende, men medarbejderne udfordres med nye spændende smagssammensætninger, klassiske danske retter og stor variation fra dag til dag og uge til uge. Aamanns laver alt deres frokost fra bunden med undtagelse af salamier og oste. De vil vide PRÆCIS, hvad der er i deres mad. Maden er og skal være lavet af rene råvarer, så deres kunder undgår tilsætningsstoffer som nitrit, farve, stabilisatorer mv. Dyrevelfærd og god samvittighed er også altid på menu i Aamanns køkken. Alt deres kød kommer fra dyr, der har gået på friland, og høns der har gået frit.

Går du op i kvalitet? Blandt leverandørerne i køkkenet hos Aamanns er Grambogård, Gråsten og Naturmælk, og disse er nøje udvalgt, da de går op i smag, dyrevelfærd og økologi. Vores grøntsager og frugt er i sæson, fisken er bæredygtig, og kødet kommer fra dyr, der har haft et godt liv under åben himmel.

De fleste kender Aamanns for deres smørrebrød. Og hvis du får frokosten fra Aamanns køkken, bliver du heller ikke snydt for dette lækre varemærke – Flere gange om året serverer de nemlig udvalgte stykker af smørrebrød – smagen og kvaliteten er genkendelig fra en af deres fantastiske restauranter.

”Jeg vil bare gerne gi’ jer KÆMPE ros for menuen i dag!!!
Det er altid godt – men sammensætningen i dag, var efter min smag HELT I TOP!!!
Alle salaterne var rigtig gode, Torsken var virkelig veltilberedt a la creme og de stegte kartofler HØJ KLASSE!!!
ALT I ALT BARE TIP TOP – sundt og lækkert :D”

Vil I høre mere?

Kunne Aamanns være noget for dig og dine kollegaer næste gang I skal skifte køkken?

Hvis I er interesseret af at høre nærmere om Aamanns eller snakke med en af frokostkonsulenterne om en mulig prøveperiode hos Aamans?

Så skal du blot udfylde kontaktformularen til højre og I hører fra os hurtigst muligt.